24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon Yarışması

Fakültemizin kıymetli öğretmen adayları,

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğimiz için bir kompozisyon yarışması düzenledik. Kompozisyon yarışmasının konusu “Yapay Zekanın Eğitim ve Öğretmen Rolleri Üzerine Olası Etkileri” olarak belirlenmiştir. Yarışmada ilk üçte dereceye giren adaylar anı plaketi, teşekkür belgesi ve KPSS seti ile ödüllendirilecektir. Ödül töreni 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğimizde gerçekleştirilecektir.  Yazılacak kompozisyonların aşağıda yer alan bilgilere göre düzenlenerek teslim edilmesi önemlidir. 

  • Kompozisyon Word dosyasında Times New Roman 12 punto, iki yana yaslı ve 1,5 satır aralığına uygun olarak yazılmalıdır. 
  • Kompozisyon metni içerisinde yazara ait isim ve benzeri bilgiler kesinlikle bulunmamalıdır. Yazar sadece bir rumuz belirlemeli ve kompozisyon metnine sadece bunu eklemelidir.
  • Kompozisyon kelime sınırı maksimum 2500 kelime olmalıdır. 
  • Sayfa kenar boşlukları normal olarak düzenlenmelidir (her kenarı 2,5 cm).

Katılımcılar 20.11.2023 saat 17.00’ye kadar hazırladıkları kompozisyon evrakını 3 kopya çıktı alarak her birine rumuzlarını ekleyip ıslak imzalı ve her sayfası paraflı, hepsi ayrı kapalı zarflarda Fakülte Sekreterimiz Fatma Tan’a teslim etmelidir. Rumuzlara ait isim bilgisini fakülte sekreterimiz evrak teslimi sırasında yarışmacılardan alacaktır.

Katılımcılara başarılar dileriz.
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/06/2023 - 11:38