Yaşadıkça Eğitim Dergisi “Publication Forum (JUFO Portal)”da İndekslenmeye Kabul Edildi

Yaşadıkça Eğitim Dergisi, Finlandiya Bilim Komitesi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda “Publication Forum (JUFO Portal(”da indekslenmeye kabul edildi.

Dergimizin uluslararası alandaki bu başarısını kutluyoruz.

Derginin indekslendiği sayfayı incelemek için…

2019-2020 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ
EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Sertifika Programına İKÜ son sınıf öğrencileri (175 AKTS’yi tamamlamış)  ve İKÜ mezunları başvuru yapabilirler.

Başvuru ve Kayıt Tarihleri

İstanbul Kültür Üniversitesi Pedagojik Formasyon Sertifika Programı başvuru ve kayıt işlemlerinin takvimi aşağıdaki şekildedir:

Okul Psikolojik Danışmanlığında Güncel Sorunlar İKÜ'de Ele Alındı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) ileTürk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği iş birliğinde düzenlenen “II. Okul Psikolojik Danışmanlar Sempozyumu”na, 14 Mayıs Salı günü Ataköy yerleşkemiz ev sahipliği yaptı. Tüm gün süren sempozyumda “Okul Psikolojik Danışmanlığında Güncel Sorunlar”, “Okul Psikolojik Danışmanlığı Uygulama Standartlarını Belirleme Çalıştayı”, “Okullarda İhmal ve İstismarların Önlenmesine Yönelik Çalışmalar” gibi başlıklar ele alındı. Program kapsamında düzenlenen panel, atölye ve çalıştaylarda, okullardaki uygulamalar masaya yatırıldı.