Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı Öğrencilerimize TÜBİTAK'tan Destek

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı öğrencilerimizden Nurcan Bozali “Kadınların Çalışma Durumlarına Göre Özgüven ve Öz Yeterlilik Düzeyleri ile Aile İşlevleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesine Yönelik Bir Psiko-Eğitim Programı Uygulaması: Bir Karma Yöntem Araştırması”; Özge Temel Kumru “Psikolojik Sağlamlık Psiko-Eğitim Programının Üstün Yetenekli Öğrencilerin Doğal Afetlere Yönelik Bilişsel Yapıları ve Duygu Düzenleme Becerileri Üzerine Bir Müdahale Uygulaması” başlıklı projeleriyle destek almaya hak kazandılar. Akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Leblebici danışmanlığında yürütülecek olan her iki proje için öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 10/02/2023 - 14:34