“JCES.WEBINARS: CHILDHOOD UNDER THE QUARANTINE: MOBILISATION FOR ECD IN AFRICA IN THE CONTEXT OF COVID-19”

İstanbul Kültür Üniversitesi ile Journal of Childhood, Education & Society (JCES) iş birliğinde düzenlenen “jces.webinars: childhood under the quarantine” temalı webinarlar dizisinin üçüncüsü, 11 Haziran 2020 Perşembe günü saat 14.00’te “Mobilisation for ECD in Africa in the Context of COVID-19” başlığıyla gerçekleştirildi. 

Bilimsel yönetimini JCES Kurucu Editörü ve Eğitim Fakültesi öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Mehmet Toran, moderatörlüğünü ise Necmettin Erbakan Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Mehmet Mart’ın üstlendiği webinarda; Güney Afrika’dan Dr. Hasina Banu Ebrahim (UNESCO Afrika ECD Eşbaşkanı ve University of South Africa) ve Hollanda’dan Dr. Auma Okwayn sunumlarını yaptılar.  UNESCO Afrika ECD Eşbaşkanı Dr. Ebrahim, Afrika’nın birçok ülkesinde pandemi ve diğer salgın hastalıklara karşı yürütülen politikaları değerlendirirken, Dr. Okwayn ise Orta Afrika ülkelerinde pandemi sürecinin başlangıcından itibaren geliştirilen uygulamalar hakkında bilgi verdi.
Yaklaşık 1.5 saat süren webinarı, Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkeden katılımcı takip etti.

Webinarın kaydını izlemek, webinar kaydına referans göstermek ve atıf vermek için https://www.j-ces.com/index.php/jces/jceswebinars adresini ziyaret ediniz. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 06/11/2020 - 19:10